Home » Teamdevelopment

Teamdevelopment

Haal de ware potentie uit uw organisatie. Een goed team levert een grotere en waardevolle bijdrage aan de resultaten van uw organisatie. Mirwaarde verzorgt trainingen en workshops die de kracht, wijsheid en creativiteit van uw medewerkers gebruikt.  En ze inzet voor échte teambuilding.

Wat heb je nou liever?
Eén goed 11-tal of 11 goede 1-tallen?

– Johan Cruijff –

Mirwaarde biedt

• Facilitator teambuildingdagen
• Dagvoorzitter project start-ups
• Begeleiding teamdevelopmenttrajecten

Werkwijze

Een team waarin men elkaars toegevoegde waarde kent en waardeert, is van grote waarde voor de gehele organisatie. Dit is ook het uitgangspunt van de trainingen en workshops die Mirwaarde verzorgt. Actief, praktisch en resultaatgericht. En met een gezond portie humor.

Het idee

Ieder team heeft een groot potentieel aan kracht, wijsheid en creativiteit in zich. Door teams te helpen dit potentieel aan te boren, kan het team een waardevolle bijdrage  leveren aan het totale eindresultaat van een organisatie.

De verantwoordelijkheid van het functioneren van een team ligt bij alle teamleden. Niemand uitgezonderd. Het gedrag van ieder lid individueel heeft zijn weerslag op het gehele team.

Referentie

Mirjam is een professional pur sang. Maar dan wel een met een groot hart. Doelgericht en doeltreffend, altijd verbinding zoekend met de persoon achter de functionaris. – Hans Stam, voorzitter raad van toezicht Swinhove Groep.

Contact

Hoe kan Mirwaarde ú helpen met teamdevelopment? Laten we bellen of mailen.